Post by marissseadegen on Feb 17, 2022 2:36:53 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Talking Hank ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Talking Hank IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone hackowanie pieniędzy ▞▞▞
▞▞▞ My Talking Hank 2022 version ▞▞▞
My Talking Hank פנאי hifq
1111111111111111111111111111111111111111111111111166 na przykład, jeśli mogę to zrobić przez chwilę, ty 66 cali to nie to samo, co dziś wieczorem wychodzisz do pracy, ale masz wspaniały wieczór w związku na odległość, ale nie tak dużo samochodu z faceci tacy jak ty rozmawiają na moim telefonie, ty też masz dużo więcej do zrobienia dla mnie, ale to tylko pytanie, ponieważ jesteś świetnym facetem i będę miał o wiele więcej do powiedzenia na ten temat, to było trochę więcej niż parę razy
Dałam 3 gwiazdki no bo co się ta gra jest dziwna No bo nie ma jak się z nim bawić i nudno Ale wwtedy 4 gwiazdki czy w sumie no bo trochę dziwna Naprawdę ja to piszę Patrycja Jakby to gra jest taka sobie ale Przeczytajcie i dajcie łapkę w górę proszę A nie to poproszę bardzo Do widzenia
Jakiś Debil, Straszysz małe dzieci! Wirtualna zwierzątko nie może wyjść z telefonu. W nie ma pedofila i czerwone oczy o 4 w nocy!! Piesek jest uroczy i tak w nocy fajna gra. Teraz zwrócę się do dzieci w wieku 3/6 lat i będzie mieć czas, gdy będziesz mieć czas, to tylko normalne nie ma noza, czerwonych oczu i pedofili. To tylko plotki aby straszyć dzieci. Niczego się nie bójcie stroju7 ograniczone gry są bardzo bezpieczne i fajne. Nie można się NABRAĆ! A jak co to nie jestem Aldona Tylko Patrycja. Aldona to moja mama
My Talking Hank Rekreacyjne vqf
Czytam te cztery gwiazdki, ponieważ wszędzie są telefony stacjonarne i za każdym razem, gdy przesuwam palcem, aby przejść do następnego miejsca, uderzam w minę, próbując dać mi reklamę lub dostaję tę reklamę dla tej samej gry, co ja już to nigdy nie było bez reklam
do pobrania w formacie App Store w iTunes
Moja ulubiona gra w historii ❤. Podoba mi się, że można robić zdjęcia zwierzętom, moim ulubionym zwierzakiem jest mamut 🦣 bo lubię mamuty. I lubię tropikalną wyspę Hanka 🏝 Wszystkie miejsca nazywają się 1 wyspa Hanka 🏝 2 plaża ⛱ 3 wodospad 4 Ziemia lawy Uwielbiam tę aplikację.
Najlepsza aplikacja ale nie wiem o co chodzi bo gdy biorę pomiń za 50 diamencików do jak robię zdjęcia tym zwierzętom jest stary albo nowy i smuci mnie to że nie mam wwtedy zdjęć Proszę o rady
to dobra gra, ale patrzę mniej niż 3 oczy, ponieważ gaz, który sprawia, że przychodzi zwierzę, nie pozwól zwierzęciu przyjść
Aby super kiedy się nudziłam w Sklepie Play i wyszsz grę My Talking Hank została zamontowana...... polecam🐕🦺🐕
Uwielbiam tę grę, gdy miałem 5 lub 6 lat, a pokojówki z otger mówią, że ta gra jest przerażająca, ale nie
My Talking Hank - Fibonapps
Hank jest mega fainy Ale opowiadane bujdy jak o tym, że pirre była na telefonie toma albo o tym, że ben nocował u angeli oio tym że ginger był w Himalajach ale to nie prawda ale zwężenta hanka są na wyspach i ludzie nie lubią rozmawiać z przyjaciółmi a hank nie ma coś w oczach i czy w muwice, że to jest straszne?
Super fantastyczna aplikacja Uwielbiam tę aplikację z całego serca, ale czasami jest taka nudna
Bardzo dobra gra, w którą gram codziennie motek, to moja ulubiona gra, ponieważ lubię zwierzęta, a ta gra ma wiele zwierząt, a motek jest bardzo słodki
ok
świetna gra, ale fajnie by było, gdyby wszystkie ubrania nie były tak drogie. również potrzebuje tam więcej zwierząt, ponieważ kiedy do niego poszedłem, miałem te same zwierzęta w kółko. jakbym dostał niedźwiedzia, konia i fokę.
Jest słodki to prawda ale mnie nie rusza
Tv trwam, w którym mowa w ust i tak już nie raz pierwszy. Kinga nie wiem czy się wyrobie na razie nie będę przeszkadzał bo ja też mam taka nadzieje ze nie ma robić robić z siebie wszystko i tak już nie wiem co do robić z tymi, że nie będę przeszkadzał bo ja mam taka
Run Race 3D ስፖርት pif
Cóż, niektóre problemy przede wszystkim jedzenie jest nie do ułożenia, kiedy dorośnie, wygląda brzydko, nowe zwierzęta znikną, jeśli chcesz dostać eliksir nasenny, dlaczego
gra była nudna, bez remontu, tylko fotka była dobra, myślę, że to nieudany rok od OUTFIT 7
Co jakieś czas mi się nie mogę nic robić i muszę czekać aż Hank będzie miał 0%snu , 0% jedzenia i 0% szczęścia XD
naprawdę kocham tę grę, pokazuje wszystkie rzadkie zwierzęta i mógłbym nauczyć mojego syna wszystkiego o tym, a on może porozmawiać z Hankiem i może powtórzyć wszystko, co mówi, specjalnie, gdy powiem Hankowi, że wiesz, czego potrzebujesz, aby słuchać mamusi i on każe mu słuchać i kocha to świetna gra dookoła kocham to
(Talking Tom & Friends) 2021
To była pierwsza aplikacja, którą zainstalowałem w moim życiu. Jest super i kolorowo, ale prosił mnie, żebym się nim zaopiekowała około 2 w nocy. Próbowałem go ponownie zasnąć, ale nadal nie chciał. Gdyby istniało ustawienie, w którym śpi, kiedy wszyscy inni powinni spać, dałbym mu 5 gwiazdek. Ceny rzeczy i jedzenia oraz artykułów w sklepie oraz reklamy co 45 sekund. A niektóre zwierzęta wymagają aktualizacji; niebieska papuga wyginęła w czerwcu 2018 roku.
To bardzo zabawne i pełne zabawy
To dobre gry, ale jeśli jest więcej narzędzi lub potrzeb, byłoby najlepiej i trochę zmian w sterowaniu
My Talking Tom Talking Angela Talking Tom and Friends My Talking Hank Talking Tom Gold Run, inni, Serial animowany, fauna png
Wiesz, że gra jest po prostu czarna w całym motku, zwierzęta, nawet tło są czarne, dlaczego nie naprawisz problemu dobrze, sprawiasz, że gra jest bardzo zła, angela jest wystarczająco dobra, ale jest nudna ta gra jest interesująca, ale cała czarna jeśli weźmiesz moją opinię {Dla stroju 7} powinieneś to naprawić i dla ludzi nie pisz w recenzji, że nie pobieraj gry, ponieważ wszyscy nie mają takiego samego problemu jak ty, napraw problem z czarnym. Edycja:Nie wiem, dlaczego tego nie naprawiasz
Daję temu drzewu Nuber jeden, za którym będziesz tęsknił za innymi animas fi low bat dwa to poziom 30 jest tak trudny, a 15 może poziom to ni dawno temu jest 4 to niski
Talking Hank jest zabawnym i uroczym szczeniakiem, ale ta gra jest trochę szalona😅😅
Ta gra jest lepsza niż każda gra, ponieważ zawiera zwierzęta i nie tylko, ale nawet my możemy tak szybko zdobyć monetę w grze
#ta 152 | Explore Tumblr Posts and Blogs | Tumgir
Wole toma ginger angele bena no to mało
Nie samowita
My Talking Hank Casual hmoq
Ta gra jest fajna, ale pobiera się tak wolno...
Uwielbiam tę grę, ale problem polega na tym, że ma nową aktualizację, której naprawdę nie lubię, więc przynajmniej ją napraw i Tater ma rację, wszystko, co powiedział, jest słuszne, ale inne funkcje, które ma, są tak piękne, że mi się podoba, ale proszę naprawić aktualizacja
Olo Walicki. Wykluczyłem się na własne życzenie. Warsztaty ...
Wiele reklam i gier często się zatrzymuje i sprawia, że mój tablet też ma problemy
Jestem już na poziomie 65, ale nie pojawiły się żadne nowe zwierzęta baaardzo dużo reklam
Super gra!polecam w jeden dzień zdobyłam 4 epickie zwierzęta🐠🌵