Post by marissseadegen on Feb 17, 2022 3:00:58 GMT -2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survival on Raft: Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni zlato ▞▞▞
▞▞▞ Survival on Raft: Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Igra mi je zelo všeč! Toda našel sem nekaj stvari, za katere bi bil zelo hvaležen, če bi jih spremenili v igri. Ena stvar, ki bi jo rad popravil, je, da ko prvič vstopite v igro, se izrezana scena, ki se pojavi, v tem prizoru (prizor izreza, kjer odprete oči) nekoliko zablešči modro v tej sceni. Prav tako mi ni všeč, kako gledaš, v igri je tvoj pogled v prvi osebi. Razmišljal sem, da bi morda lahko povečali in pomanjšali igro, da boste imeli boljši pogled na igro. Adijo!
Popolna izguba denarja. To igro sem dobil v upanju, da bom igral kreativni način, plačal sem denar za to in ugotovil, da je zelo omejena. Ne splača.
Igra je dobra in kontrole na mojem telefonu so v redu, toda ena stvar, ki jo je treba popraviti, so ločljivosti in besedilo, ki postane nevidno. Ne vidite, kaj počnejo gumbi, ker je besedilo pregledno, tako da ne veste, kaj pritisnete, in ločljivosti se vedno pokvarijo in postanejo prevelike in se raztezajo iz zaslona ali včasih preprosto ne delujejo. Ne morem skočiti v igro za več igralcev s prijatelji, če sploh ne vidim besedila na gumbih.
Precej dobra igra iz rok ... Dovolj težka, da bi poskusil nekaj drugega, ker je bil prvi poskus tako blizu. Ko sem prenesel, nisem pričakoval tako dobre igre, zato jo poskusite.
Res sem želel najti preživele ali se morda zgoditi čez otok, morda ugotoviti, kako krmariti po splavu, ki sem ga gradil. Večinoma se to zdi kot brezciljno zbiranje virov.
Ni preveč težko dobiti materiala, stvar mi ni všeč je, da ne moreš jesti hrane. Začneš z dvakrat z enim, ker vzameš dva ugriza, moral bi biti, da vzameš en grižljaj in potem ga moraš spet pojesti, da vzameš drugega, vendar ne deluje tako in igra in ista stvar s steklenicami vode, ki jih začneš s seboj bi moral vzeti pijačo in ne piti trikrat, to je čudno, tako da ja štiri od petih
Ta igra ni dobra, je precej slaba in je precej moteča. Grafika je precej dobra, vendar igra ni tako dobra. Niti ni veliko za izdelavo, obstajata le eno, morda dve orožji. Ta igra je grozna, ne prenašajte je. #Izguba časa/#Ni dobro./#Ne prenašaj.
Moje igre so izbrisane. Imel sem šest aktivnih mest, zdaj pa so na voljo samo tri. Moje glavne igre ni več. Moje školjke so izginile. To se je zgodilo drugič. To aplikacijo sem igral skoraj eno leto in bilo mi je zabavno, a možnost, da bom moral začeti znova, ker je sistem izbrisal moj napredek, ni več vredna.
Jaz ljubim to igro! To je ena najboljših iger za preživetje, kar sem jih igral. Želim si, da bi bilo nekaj navodil o uporabi določenih predmetov, kot je peč, nikoli ne morem priti na delo! Na določeni točki se malo ponavlja, zato bi bila neka drugačna interakcija kul, na primer, da bi lahko šli na otoke itd.
Zakon igra
Najboljša igra Raft, kar sem jih preizkusil. Kontrole v igri so odlične. Edina stvar je, da poskušate povleči vaš inventar na različna mesta. Ne registrira se vedno in ga je treba poskusiti premakniti še 3-krat. Razen gradnje splava in zbiranja zalog. Slišal sem, da obstajajo otoki, vendar brez načina za izdelavo jadra ali krmila je to nekako nemogoče. Brez zgodbe ali menija nalog ne vem, kaj naj naredim. Zgrajen kajak in sidro, vendar potrebuje tovorni list? Prav tako traja predolgo za dvig ravni.
PETKRAT sem poskušal priti. vsakič, ko sem poskušal priti na to, bi bilo nakladalno melišče in potem bi šlo na moj domači zaslon. Vsakič bi me preprosto izbil iz igre.
Pravkar sem začel in ničesar ne morem dodati desk. Kot da preprosto ni mogoče! Upam, da je to samo napaka, vendar je to treba popraviti, in rad bi, če bi lahko s kavljem dobili več kot en predmet. To oboje je treba narediti, preden bom temu dal oceno 5 zvezdic.
Ta igra je super najboljša igra na svetu
Zaenkrat sem malo počasen pri spoznavanju, kako dokončati svoje naloge. Ne razumem sulice, saj je prekratka. Ne vem, kakšni obroči so okrog rib. Nisem ugotovil, zakaj potrebujem gumb za skok. In želim si, da bi nam pri pripravi hrane priskrbela veliko več, da bi lahko gradili. Pred ponovnim 5-minutnim ribolovom narežite več kot 1 ali 2 kosa naenkrat. Vendar vas bom sproti obveščal
Survival & Craft: Multiplayer ማስመሰል xft
Vse deluje odlično. 1 velika pritožba. Ni otokov. Brez glavnega cilja. Svojo 1 zvezdico bom spremenil v 5, če mi kdo pokaže sliko otoka na tej igri ali če jo najdem
To je dober koncept in igral sem ga nekaj minut, vendar imam enak problem, da destilator vode ne deluje..ne moreš zavreti vode ali dati vode v skodelico..edina pomanjkljivost na igro.
Obseg kavljev je prekratek, morski psi prepogosto napadajo, za ponovno zagon je treba kaj dodati, orodja se prehitro zlomijo, spremljati je treba na stotine dodatkov (niti pretiranega) ali plačati denar za ustvarjalnost, vendar včasih nekako zabavno
Ideja je zelo kul in grafika dobra. Imel pa sem težavo, ker aparati za vodo ne delujejo. Sestavil sem dva od njih, oba sem napolnil z vodo in v vsakega dal skodelico, a umrla zaradi dehidracije, ker ne delujeta.
božja igra
Super
Zelo dobra igra čuj
Poslušaj, tako močno želim igrati to igro. Igral sem ga že prej in bilo je dobro. Toda zdaj, ko sem jo prenesel in poskusil odpreti, se igra vsakič zruši. Niti enkrat ni presegel nakladalnega zaslona. Razvijalci, ki jih MORATE popraviti. To je ena največjih težav za vaše igralce. Če igre ne moremo niti naložiti, ne moremo uživati v igri. Vem, da aktivno delate na posodobitvah in trdo delate, vendar dokler se to ne popravi, dobi samo eno zvezdico, ker je preprosto smešno.
Zelo je dobra Čestitam Tistemu Ki je Naredil to Igro Naložite Si Tom Camp 😀😀😀😀😀❤️💛🧡💙💚
Zombie Catchers – love to hunt 動作 gjki
Igra je bila na začetku zabavna, vendar je postala dolgočasna. Prišel sem na raven 25 in mislil, da naj bi zastavo uporabili kot signal za pomoč. Namesto tega je bila hroma priratska zastava, kar nima smisla. Samo zato, ker ste obtičali v oceanu in zbirate vire, vas še ne naredi pirat. Poleg tega bi morali pištolo za vohljati uporabiti za signalizacijo pomoči, vendar je namesto tega dobila le redke vire. Vem, da je to samo igra, vendar sem bil razočaran nad pomanjkanjem logike.
Precej prijetno, zaradi ocen nisem pričakoval od te igre veliko, vendar ne obupajte. Preizkusite ga, zelo zabavno je, vendar za mojo napravo dokaj hitro izprazni baterije. Bilo bi super, če bi to še naprej posodabljali, ker ima potencial ^^
Koncept igre je kul. Želim si, da bi se splav dejansko premikal, počutim se, kot da se je voda pravkar premikala okoli njega. Prav tako bi mi bilo všeč, če bi imel končni cilj, na primer priti na varno ali najti nove otoke. Ampak na splošno je bilo nekaj dni zabavno!
Na splošno se imejte dobro. Funkcija povleci in spusti je zanič. In na otokih vedno najdem veliko čudnih in grozljivih stvari, kot so trupla in satanske ključavnice? sem zmeden. Tudi, ker na otokih nisem našel nobenih načrtov, čeprav naj bi jih tam našli, sem zdaj obiskal približno 15 otokov in nič.
Ni slaba igra za to, kar je, še posebej za mobilno igro. Toda nekaj konstruktivnih kritik, 1) gradbena fizika nima smisla, kot je postavitev stropa, moram uporabiti pot do številnih stebrov, da zgradim zgornji nivo, in popolnoma zapravim talni prostor na nižjih ravneh. 2) potrebuje več misij/ciljev 3) res bi rad videl opis predmetov in za kaj se uporabljajo/s čim se uporabljajo, tudi pri iskanju novih predmetov bi moral priložiti kratek opis uporabe. 4) funkcija sprinta?
Kolikor lahko ugotovim, ni nobenega končnega cilja, a spet to ni bistvo. To je le nedejavna igra, ki jo lahko igrate, ko nimate interneta ali vam je preprosto dolgčas. Je enostaven za učenje, dokaj zabaven in zelo enostavno manevrira. Edini razlog, zakaj mu dajem 4 zvezdice, je zato, ker razen nenehnega kmetovanja in gradnje ni ničesar drugega za početi. Popolnoma dobra igra, čez nekaj časa postane dolgočasna.
Qulgame
Survival on Raft: Multiplayer Simulácie nrpz
Super igra
Precej uživam v tej igri, toda po nakupu kreativnega načina in izdelavi otoškega skenerja nisem mogel dobiti baterij, razen od trgovca, za katerega se zdi, da ni kreativen. Z veseljem bi izvedel, kako jih dobiti. Sicer pa je to zelo dobra igra.
Samo nekaj dni igram. Največ ravneh in zdaj, ko grem na otok, me igra prežene. Razvijalci morajo to kmalu popraviti ali pa bom igro preprosto premagal. To je edini problem, ki sem ga imel do zdaj
Survival on Raft: Multiplayer Simulasi dmcd
Ful je težka. Drugačni pa je Ful dora👌👌👌
Survival on Raft: Multiplayer จำลองสถานการณ์ fzkv
Olajšali so ribolov in omogočili več možnosti hrane, kot je krompir, prikazanih v zabojih, tako da hrana ni več problem. Enkrat je lahko celo ubil morskega psa. Ampak poskušam ugotoviti, kako uporabiti palmina semena in kokosove orehe, ki jih včasih dobim. Ostal bom pri 3 zvezdicah, dokler ne slišim, da obstajajo navodila za ribolov v tej igri. Končno sem ugotovil, kako lahko ujamem ribo na tem, potem ko je moj lik skoraj umrl od lakote.